واقعیت تلخ
در مسائل سیاسی ملاک ومعیار برای تشخیص حق از باطل ، قانون اساسی بویژه اصل ولایت فقیه وهمچنین فرمایشات شخص ایشان است. این نوشتار بر این اساس بررسی شده است.
- سلب عدالت از مخالفان:
در زمان قدرت گیری جریان خاصی در کشور شاهد آن بودیم که این جریان و حامیانشان سعی در حذف جریان مقابل خود در کشور و همزمان در شهر داشتند تا جای که در بعضی از مساجد اقدام به خلع امام جماعت وهیت امناء نزدیک به جریان مقابل کردندو در چند مسجد دیگر نیز در تلاش بودند تا به گونه ای جریان مقابل را در کنترل خود داشته باشند.گستردگی این اقدامات در کشور تا جای بود که داد رهبر معظم انقلاب را درآورد وایشان فرمودند:
- اگر برادران مومن و کسانی را که به اصل نظام و اسلام معتقدند اما از لحاظ فکری با ما مخالفند مورد اهانت و ایذاء و آزار قرار دهیم از خط امام منحرف شدهایم.
- اگر به اسم انقلابی گری، امنیت را از بخشی از مردم سلب کنیم، این هم از مصادیق انحراف از خط امام عزیزمان است.
- اگر عنوان مجرمانهای بر حرکتی منطبق شود دستگاههای مسئول موظف به پیگیری هستند اما اگر کسی دنبال براندازی و اجرای دستور دشمن نیست ولی با مذاق و تفکر سیاسی ما مخالف است نباید عدالت و امنیت را از او سلب و او را زیرپا له کنیم چرا که به فرموده قرآن مخالفت با یک قوم، نباید موجب بیتقوایی و بی عدالتی شود و همه باید در این زمینهها هوشیار و مراقب باشند.
- اینکه عدهای برخی را ضد ولایت و ضد بصیرت بنامند و شعار بدهند، نظیر آنچه اخیراً در قم روی داد، اقدامی غلط است و بنده کاملاً مخالف این کارها هستم که قبلاً هم نظیر آن در مرقد مطهر حضرت امام )رضواناللهعلیه )اتفاق افتاد و به مسئولان تذکر دادم جلوی این کارها را بگیرند.
-کسانی که راهمیافتند و شعار میدهند، اگر واقعاً حزباللهی و مؤمن هستند، بدانند که این کارها به ضرر کشور و خلاف شرع است و اگر هم اعتنایی به این حرفها ندارند که حسابشان جداست.
در پایان این افراد که خود را دوآتیشه وانقلابی می دانند باید بدانند مقام معظم رهبری مخالف اینگونه تند روی هاست
در مقابل با جریان مخالفی که درون نظام است نمی توان از زور و اجبار استفاده کرد بلکه فقط وفقط میتوانیم گفتمان خودمان را انتشار دهیم و انتخاب با مردم است. این هم در قانون اساسی هم در کلام امام خمینی (ره) وهم در کلام مقام معظم رهبری مشهود است